Etiket Sonuçları: Atatürk

Okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma töreni yapıldı. Programda 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Sonrasında günün anlam ve önemi konuşması Müdür Başyardımcısı Hüseyin HOŞ tarafından yapıldı. Anma programı Atatürk'e ve bu hüzün dolu güne hitafen şiirlerin okunmasıyla devam etti.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. vefat yılında derin bir özlem, minnet ve saygı ile anıyoruz.

May

Çameli Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Türkiye'nin bağımsızlık ve milli egemenlik mücadelesinin simgesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Bu özel gün için hazırlanan kutlamalar, Çameli Stadyumu'nda gerçekleştirildi ve bu anlamlı etkinliğe Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan da katılım gösterdi. Renkli ve coşkulu bir atmosferde geçen kutlama, öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı çeşitli etkinliklerle dolu bir programla gerçekleşti.

Kutlama etkinlikleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunması ile kutlamalar devam edildi. Ardından Halk oyunları ekibinin muhteşem gösterisi sahnelendi ve gençlerin enerjisi izleyicilere adeta ilham verdi. Öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda ise spor becerileri sergilendi ve büyük bir heyecan yaşandı. Okulumuz Koşu Yarışmasında Kızlar ve Erkeklerde öğrencilerimiz Gül ARSLAN ve Kadir Mert YILDIRIM ile birincilik elde etti.

Çameli Kaymakamı Sayın Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan da kutlamalara katılarak öğrencileri izledi, bayramlarını kutladı ve kazanılan ödülleri öğrencilere takdim ettiler.

Yapılan 19 Mayıs kutlaması, öğrencilerin milli değerlerimize sahip çıkma ve Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseme konusundaki duyarlılıklarını gösterdi. Bu coşkulu etkinlik, gençlerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Cameli Anadolu Lisesi olarak, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor ve milli mücadelemizin önemini her zaman anımsayarak, Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğimizi vurguluyoruz.