Etiket Sonuçları: malı

Ara

Tutum,Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası kapsamında okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte öğrencilerimiz tarafından getirilen yiyecekler sınıflar arasında da paylaşılarak hep birlikte tüketildi.

May

Okulumuz, öğrencilerin akademik başarılarına, sosyal gelişimine ve kültürel etkinliklerine odaklanan bir eğitim kurumudur. Bu misyon doğrultusunda, okulumuzu ziyaret eden Kalınkoz Ortaokulu ve Elmalı Ortaokulu öğrencileri, okulumuzun öğrenme ortamı ve öğrenci yaşamına dair bir deneyim yaşadılar.

Ziyaret kapsamında, öğrencilerimiz öncelikle okul bahçesi, laboratuvar, kütüphaneler, spor alanları, okul kantini, yemekhane ve derslikler gibi okulumuzun fiziksel yapılarını keşfettiler. Sonrasında misafirlerimiz eğitim kadromuzu oluşturan öğretmenlerimiz ile tanıştılar. Ayrıca, okulumuzun eğitim programı hakkında bilgi aldılar.

Okulumuzu ziyaret eden Kalınkoz Ortaokulu ve Elmalı Ortaokulu öğrencileri, okulumuzun öğrenci yaşamına da dahil oldular. Öğle yemeği molasında, öğrencilerimizle birlikte yemek yediler ve aralarında kaynaştılar. Okulumuz öğrencileriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Okulumuzu ziyaret eden Kalınkoz Ortaokulu ve Elmalı Ortaokulu öğrencileriyle birlikte geçirdiğimiz bu keyifli gün, öğrencilerin yeni öğrenme öğrenme ortamlarının çeşitliliğini deneyimlemesine ve diğer okullarla olan ilişkilerini güçlendirerek öğrencilerin eğitim hayatında önemli anlar yaşamalarına olanak sağladı.