KURS AÇILACAK SINIF DÜZEYLERİ VE DERSLER GÜNCELLENDİ.

Kurs açılacak sınıf düzeyleri ve dersler, gelişen ve değişen şartlar doğrultusunda güncellendi. Yapılan yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alındı.

Öğrencilerde koronavirüs salgın sürecine bağlı olarak ortaya çıkan öğrenme kayıplarının giderilmesine yönelik 10. sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz için de destekleme ve yetiştirme kurslarının açılmasının uygun görüldüğü aktarılan yazıda 10. sınıf öğrencilerin e-Kurs modülü üzerinde seçebileceği ders sayısının en fazla 6, haftalık olarak da 18 saate kadar kurs görmelerinin mümkün olabileceği Mili Eğitim Bakanlığı tarafından bildirildi. Öğrencilerimiz kurs başvurularını 26-29 Kasım 2021 tarihleri arasında e-kurs.meb.gov.tr adresi üzerinden yapabilirler.

22-11-2021

Yayın: 22.11.2021 - Güncelleme: 22.11.2021 22:01 - Görüntülenme: 866