Etiket Sonuçları: etkinlik

Ara

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında program düzenlendi. Günün anlam ve önemi konuşması ile prgram başlamış ve şiir ve sloganlar okunması ile devam etmiştir. Program haricinde okulumuzda sınıflarda insan hakları panoları ve afiş çalışmaları düzenlenmiştir. Bununla birlikte İnsan Hakları konusunda seminer düzenlenmiş ve broşür dağıtımı yapılmıştır. Bu anlamlı gün için yapılan çalışmalarda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize özellikle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Öznur KILINÇ'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Tutum,Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası kapsamında okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte öğrencilerimiz tarafından getirilen yiyecekler sınıflar arasında da paylaşılarak hep birlikte tüketildi.

Ekm

Denizli, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Pamukkale Travertenleri ve daha pek çok eğlenceli etkinlikle dolu bir günü öğrencilerimize sundu! Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen özel bir etkinlikle 12. sınıf öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatıldı. Öğrencilerimiz, 12 Ekim 2023 tarihinde Pamukkale Travertenleri'ni ziyaret etme fırsatı buldular. Bu muhteşem doğal oluşumları yakından görme ve tarihleri hakkında daha fazla bilgi edinme şansını kaçırmadılar. Aynı gün, bir diğer etkileyici aktivite olan Planeteryum ziyareti öğrencilere evrenin sırlarını keşfetme fırsatı edindiler. Öğleden sonra, öğrencilerimiz tiyatro gösterisinin keyfine vardılar. İzledikleri performansla sanatın büyüsüne kapılan öğrencilerimiz, tiyatro sanatının gücünü deneyimlediler. Öğrencilerimiz tiyatro gösterimi sırasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN ile tanışma fırsatı yakaladılar. Tiyatro etkinliğinden sonra eğlenceli bir teleferik gezisi ile gün sona erdi. Yüksekten şehri izleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, unutulmaz anılar biriktirdi. Bu özel etkinlik, öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra keyifli bir gün geçirmelerini sağladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ve organizasyona katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinliği İngilizce Öğretmeni Hatice AKMAN ve öğrencilerimizce düzenlendi. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

May

Okulumuz Çameli Anadolu Lisesi’nin düzenlediği kermes etkinliği oldukça başarılı geçti. Öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun ilgi ve çabasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, okul personelimiz ve okul aile birliği yönetimimiz de büyük bir özveriyle çalıştılar.

Kermes etkinliği, Çameli Belediyesi Pazaryeri girişinde yapıldı ve birbirinden güzel ve lezzetli ürünlerin satışı gerçekleştirildi. Ayrıca, yüz boyama gibi etkinliklere de yer verilen kermesimizde açılan stantlara Çameli halkının yoğun ilgisi oldu. Etkinliğin tüm geliri, okulumuzun ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacaktır.

Etkinliğimize katkı sunan öğrencilerimiz, velilerimiz, okul personelimiz ve okul aile birliği başkanımız Eyüp YILMAZ'a teşekkür ederiz. Ayrıca, etkinliğimize katılan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Kübra EROĞLU’na ve Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ARSLAN’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çameli Anadolu Lisesi olarak, böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Okulumuzda düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimizi sosyal etkileşime teşvik ediyoruz. Bu tür etkinliklerde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı bizim için çok büyük önem taşımaktadır. Yeni etkinliklerde de okul topluluğumuzun ve paydaşlarımızın desteğini alarak başarılı etkinlikler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İlginiz ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin 99. yılı kapsamında okulumuzda yapılan Cumhuriyet Panosu etkinliğine tüm sınıf ve şubeler katılmış olup eserlerini oluşturarak sınıflarda sergilemişlerdir. Tüm öğrencilerimize, etkinliğe yaptığı katkılar ve öğretmenlerimize, çalışma süresince öğrencilerimize verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunarız.

**Panolara ait görsel içerik haberin devamında paylaşılmıştır.