Denizli Valiliği ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyaretimiz

Sayın Kaymakamımız Hüseyin Şamil SÖZEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat UZUN eşliğinde, Okul yönetimimiz tarafından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Valiliği ziyaret edildi. Yapılan ziyarette Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN ve Denizli Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN makamlarında ziyaretimizi kabul ettiler. İlçemizin ve okulumuzun eğitim profili üzerine yapılan çalışma kapsamında eğitsel kapasiteyi artırmak ve yapılan ve yapılması planlanan çeşitli faaliyetler değerlendirildi ve planlandı. Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin kurumsal çalışmalarımıza ve okulumuz eğitim planlamalarına gösterdikleri yüksek ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 12:35 - Görüntülenme: 145