Etiket Sonuçları: ziyaret

Sayın Kaymakamımız Hüseyin Şamil SÖZEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat UZUN eşliğinde, Okul yönetimimiz tarafından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Valiliği ziyaret edildi. Yapılan ziyarette Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN ve Denizli Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN makamlarında ziyaretimizi kabul ettiler. İlçemizin ve okulumuzun eğitim profili üzerine yapılan çalışma kapsamında eğitsel kapasiteyi artırmak ve yapılan ve yapılması planlanan çeşitli faaliyetler değerlendirildi ve planlandı. Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin kurumsal çalışmalarımıza ve okulumuz eğitim planlamalarına gösterdikleri yüksek ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Çameli Anadolu Lisesi Olarak Kaymakamımız Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN'i Ziyaret Ettik. Ziyarete Müdürümüz Mehmet ERİKAN, Müdür Başyardımcısı Hüseyin HOŞ, Müdür Yardımcıları Yusuf Yılmaz GİRGİN ve Şuayip AKCAN ile Öğretmenleri temsilen Fizik Öğretmeni Kübra İNCEÖZ, öğrencilerimizi temsilen 12/B'den Sudenur YILMAZ ve 12/A'dan Seyyit ERBAY katılmıştır. İkramların ardından okulumuz iş ve çalışmaları hakkında kaymakamımıza bilgi verilmiştir. Yürüttüğü Erasmus+, TÜBİTAK Bilim Fuarı ve TÜBİTAK Bilim Söyleşileri gibi proje çalışmaları hakkında genel bir sunum ve anlatım yapılmıştır. Ziyarette okulumuzun hedefleri ve gelecek planları hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Kaymakamımız, okulumuzun çalışmalarından memnuniyet duyduğunu, okullardaki iyi iklimin gerek öğretmenlere gerekse öğrencilere olumlu şekilde yansıyacağını ve bu durumun da başarıları beraberinde getireceğini belirtti. Çameli Anadolu Lisesinin ilçemiz adına önemli başarılara imza atması dileklerini ve bu konuda gerekli olan değerli desteklerini bizlere iletti.

Fotoğraf çekimi ile sonlanan ziyaretimizde Sayın Kaymakamımıza bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri, anlamlı ilgileri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Kaymakamımız Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN Okulumuzu Ziyaret Etti

Çameli Kaymakamı Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN, ilçedeki eğitim kurumlarına destek ve işbirliği amacıyla Çameli Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kaymakamımız okulun yöneticileri, öğretmenler ve hizmetli personeli ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında okulun idari kadrosuyla başlayarak, öğretmenler ve hizmetli personel ile tanışma fırsatı buldu. Kaymakamımız, okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerine dair bilgi aldı ve yapılan çalışmaları yakından inceledi. Daha sonra öğrencilerle buluşmak üzere sınıfları ziyaret etti. Sınıflarda öğrencilerle tanıştı ve sohbet etti, öğrencilere isteklerini sordu ve onların görüşlerini dinledi. Öğrencilerin, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğu gözlendi.

Kaymakam Sayın Hüseyin Şamil Sözen, ilçenin eğitim kalitesini artırmaya yönelik bu tür ziyaretlerin önemini vurgulayarak, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Çameli Anadolu Lisesi olarak Sayın Kaymakamımıza değerli ve anlamlı ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dr. Emre ÇALIŞKAN Çameli Ziyaretleri esnasında okulumuzu ziyarette bulunmuşlardır. Okul idarecileri ile tanışıp okul bahçesinde yapımı devam eden pansiyon inşaatı çalışmaları hakkında bilgi almış ve çalışmaları yerinde gözlemlemiştir. Kendilerine bu değerli ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerimizi arz ederiz.