Kaymakamımız Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN'i Ziyaret Ettik

Çameli Anadolu Lisesi Olarak Kaymakamımız Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN'i Ziyaret Ettik. Ziyarete Müdürümüz Mehmet ERİKAN, Müdür Başyardımcısı Hüseyin HOŞ, Müdür Yardımcıları Yusuf Yılmaz GİRGİN ve Şuayip AKCAN ile Öğretmenleri temsilen Fizik Öğretmeni Kübra İNCEÖZ, öğrencilerimizi temsilen 12/B'den Sudenur YILMAZ ve 12/A'dan Seyyit ERBAY katılmıştır. İkramların ardından okulumuz iş ve çalışmaları hakkında kaymakamımıza bilgi verilmiştir. Yürüttüğü Erasmus+, TÜBİTAK Bilim Fuarı ve TÜBİTAK Bilim Söyleşileri gibi proje çalışmaları hakkında genel bir sunum ve anlatım yapılmıştır. Ziyarette okulumuzun hedefleri ve gelecek planları hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Kaymakamımız, okulumuzun çalışmalarından memnuniyet duyduğunu, okullardaki iyi iklimin gerek öğretmenlere gerekse öğrencilere olumlu şekilde yansıyacağını ve bu durumun da başarıları beraberinde getireceğini belirtti. Çameli Anadolu Lisesinin ilçemiz adına önemli başarılara imza atması dileklerini ve bu konuda gerekli olan değerli desteklerini bizlere iletti.

Fotoğraf çekimi ile sonlanan ziyaretimizde Sayın Kaymakamımıza bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri, anlamlı ilgileri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

12-12-2023

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 10:32 - Görüntülenme: 41