Haz

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SORUMLULUK SINAVI TARİHLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HANGİ DERSTEN, HANGİ SINAVA GİRECEĞİ VE SINAVLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

Eyl

Öğrencilerimizin ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal şikâyeti olması durumu ile aile içerisinde solunum yolu şikâyetleri gelişen veya solunum yolu enfeksiyonu hikâyesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığında ya da COVİD-19 tanısı alan kişi veya kişiler bulunması durumunda öğrencilerimizin okula gelmemesi ve en yakın sağlık kuruluşuna başvurmaları gerekmektedir. Ve bu durumun okul idaresine hemen bildirilmesi gerekmektedir. Belirtilen uyarılara kendinizin ve diğer öğrencilerimizin sağlığı açısından hassasiyetle uymanızı bekliyoruz.

ÇAMELİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ