2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sorumluluk Sınavları Takvimi

1) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sorumluluk Sınavları 05-18 Şubat 2024 tarihleri arasında,

2) Sorumluluk sınavları sonunda tek dersten başarısızlığı bulunan öğrencilerin Tek Ders Sınavları 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav programı 4 Şubat 2024 tarihinde duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

27 Aralık 2023 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca 9. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ile 9. Sınıf Matematik derslerinden 1. Dönem 2. Yazılıları Türkiye genelinde ortak olarak yapılacaktır.

Yine aynı şekilde 10. sınıf İngilizce dersi için Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde 1. dönem 2. sınavı ortak olarak yapılacaktır.

İlgili sınavlara öğrencilerimizin katılmaları gerekmektedir. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYURULUR.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumuzun Okul Aile Birliği toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 14.00'te yapılması müdürlüğümüzce uygun görülmüştür. Tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederim.

Eyl

Beklemeli öğrencilerden bir dersten sınavı olanların tek ders sınavları 22.09.2023 Cuma gün saat 11:00 ve 13:00 saatleri arasında yapılacaktır. Tek ders nedeniyle mezun olamayan beklemeli öğrencilerimizin ilgili tarih ve saatte okulumuzda sınav için hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Eyl

Çameli Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları Takvimi yayımlanmıştır.

Listede ismi bulunan öğrencilerin sınav takviminde belirtilen gün ve saatte okulda hazır bulunarak sorumluluk sınavlarına katılması gerekmektedir.

Öğrenci listesine ve sınav programına aşağıda yer almaktadır.

Haz

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan “Doğanın Güzellikleri” konulu fotoğraf yarışması sonuçlanmıştır.

Kazananlar aşağıda listelenmiştir;

1)Nurçin SELEK  11-D

2)Aysun ÇOBAN  12-B

3)Bakiye Nur YILMAZ  12-B

Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü haline alttaki adresten ulaşabilirsiniz.

Haz

Çameli Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları Takvimi yayımlanmıştır.

May

Çameli Anadolu Lisesi öğrencileri arasında Doğanın Güzellikleri konulu ödüllü fotoğraf yarışması başlamıştır. Son katılım tarihi 04/06/2023 olan yarışmanın şartnamesine eklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okulumuzun Okul Aile Birliği toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile 21 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00'te yapılması müdürlüğümüzce uygun görülmüştür.

Eyl

Ortaöğretim kurumlarının 9,10, 11, 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimiz ile 12. sınıfta mezun olamayıp beklemeli durumda olan öğrenciler için sorumluluk sınavı yapılacaktır.

Bu kapsamda 19 Eylül ile 23 Eylül 2022 tarihleri arasında SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

!! Aşağıdaki bağlantıda öğrencilerimiz hangi dersten sorumluluk sınavına gireceğini görebilirler.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM HAZİRAN AYI SORUMLULUK SINAVILARI 6-10 HAZİRAN 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. ÖĞRENCİLER İLE SINAVA GİRECEKLERİ SORUMLU OLDUKLARI DERS LİSTESİ EKTEKİ GİBİDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Kas

Kurs açılacak sınıf düzeyleri ve dersler, gelişen ve değişen şartlar doğrultusunda güncellendi. Yapılan yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alındı.

Öğrencilerde koronavirüs salgın sürecine bağlı olarak ortaya çıkan öğrenme kayıplarının giderilmesine yönelik 10. sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz için de destekleme ve yetiştirme kurslarının açılmasının uygun görüldüğü aktarılan yazıda 10. sınıf öğrencilerin e-Kurs modülü üzerinde seçebileceği ders sayısının en fazla 6, haftalık olarak da 18 saate kadar kurs görmelerinin mümkün olabileceği Mili Eğitim Bakanlığı tarafından bildirildi. Öğrencilerimiz kurs başvurularını 26-29 Kasım 2021 tarihleri arasında e-kurs.meb.gov.tr adresi üzerinden yapabilirler.

Kas

Ortaöğretim kurumlarının 10, 11, 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimiz ile 12. sınıfta mezun olamayıp beklemeli durumda olan ve 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında YKS sonucunda üniversitelere yerleşen ve geçici kayıtları yapılarak 31 Aralık 2021'e kadar kesin kayıtlarının yapılması gereken öğrenciler için ek sorumluluk sınavı hakkı verilmiştir.

Bu kapsamda 22 Kasım ile 30 Kasım 2021 tarihleri arasında SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okulumuzun Okul Aile Birliği toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile 22 Ekim 2021 Cuma günü saat 14.00'da yapılması müdürlüğümüzce uygun görülmüştür.

1.     Açılış ve Yoklama

2.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3.     Okul Aile Birliği bütçe gelir gider tablosunun açıklanması

4.     Okul Aile Birliği Denetleme Kuruluna seçilen öğretmenlerin tanıtımı